joi, 3 iulie 2014

Tartă cu ciuperci şi spanac fără foc

Reţete raw: 

Reţetele de toamnă sunt întotdeauna variate şi pline de arome incredibile. Ce spuneţi de un amestec sănătos de legume de sezon, în variantă raw, numai bun pentru familie şi prieteni veniţi în vizită? Iată cum se prepară o tartă cu ciuperci şi spanac fără foc.
de Diana Zagrean, 12 Octombrie 2012
  • Tartă cu ciuperci şi spanac fără foc
    Sursa Foto: Facebook
Ingrediente ciuperci marinate:
2 ceşti ciuperci tocate (champignon dar şi de pădure)
1/3 ceaşcă ulei de măsline
1/3 ceaşcă oţet balsamic
1 lingură sirop de agave sau miere de albine (opţional)
Amestecaţi împreună uleiul, oţetul şi îndulcitorul (sirop de agave sau miere). Puneţi ciupercile într-un castron şi turnaţi marinata peste ele. Amestecaţi şi daţi la frigider peste noapte.
Ingrediente Crusta:
1 ceaşcă migdale înmuiate
1 ceaşcă alune de pădure
½ ceaşcă seminţe de in
Un praf de sare de mare
Pper după gust
Scurgeţi apa de la migdale şi amestecaţi-le într-un blender, alături de alunele de pădure, seminţe de in, sare şi piper. Presaţi într-o formă de tort sau tartă şi daţi la rece.


Sursa: Reţete raw: Tartă cu ciuperci şi spanac fără foc | Unica.ro http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/retete-raw-tarta-ciuperci-marinate-spanac-fara-foc-toamna-25946-1.html#ixzz36RCe3LIi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu